SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 9


Het team van de Grote Tuinverbouwing is deze week in Bergschenhoek. Djamilla komt binnen in de woonkamer van Helma en Arie. Deze is al best mooi, maar ze willen graag de industriële woonstijl wat meer terugzien. De basis voor Djamilla is een groene muur die niet geverfd mag worden. Ze gaan aan de slag en plaatst prachtige, nieuwe meubels in het interieur en fleurt het geheel op met bloemen en planten.

UrbanSofa Firenca Sofa


Stof: Versailles Grey | Opstelling: 1,5 + 1,5 + 1,5

Om een fijne zithoek te creëren, plaatst Djamilla een heerlijke, leefbank. Hiervoor gebruikt zo onze Firenca sofa in de stof Versailles Grey met Brooklyn rugkussens. Deze robuuste bank past perfect in een industrieel interieur.

Firenca Sofa

UrbanSofa Robin Salontafel


Formaat: Ø 90 cm

Djamilla combineert de Firenca sofa met salontafel Robin. De ronde vorm breekt de rechte vormen van de bank. Het blad van de Robin salontafel is gemaakt van massief Acaciahout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Robin Salontafel

UrbanSofa Rocco Eettafel


Formaat: 200 x 100 cm | Onderstel: X-Poot Small Pure Steel

Djamilla creëert een totaal nieuwe eethoek voor Helma en Arie. Hiervoor gebruikt ze een robuuste eettafel welke een blad heeft wat van hetzelfde hout is gemaakt als de salontafel. Het stoere onderstel is gemaakt van onbehandeld metaal.

Rocco Eettafel

UrbanSofa Bryan Eetkamerstoelen


Kleur: Zwart

Aan de eettafel plaatst Djamilla zes zwarte Bryan eetkamerstoelen. Deze stoelen zijn gemaakt van 100% echt leder. De poten zijn, net als het onderstel van de eettafel, gemaakt van onbehandeld metaal. Perfect voor een industrieel interieur!

Bryan Eetkamerstoel

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.