Wiegers XL
Industrielaan 4
5721 BC, Asten, Noord-Brabant
Routebeschrijving

Wiegers XL Asten, een 5000m2 grote succesformule

Misschien ben je wel eens onaangenaam verrast door de prijzen die veel meubelbedrijven vragen voor bijvoorbeeld een nieuwe eethoek, bankstel of een compleet nieuw interieur. Niet bij Wiegers XL! Al tien jaar lang staat het bedrijf voor meubelen en tuinmeubelen tegen de laagste prijs en de beste service. En dit alles natuurlijk met gratis deskundig advies en de beste garantie! Bij Wiegers XL kom je zo nooit voor vervelende verrassingen te staan!

Meubels:
Eigen fabrieken en containermatig inkopen, het recept voor lage prijzen. Stoelen, banken en tafels worden zo zonder tussenhandelaren aangeboden. Bij Wiegers XL krijgt u al 10 jaar lang de scherpste prijs, en dit met de beste garantie! Lage prijzen en alles nieuw in de originele verpakking; Direct mee te nemen of gewoon zorgeloos thuis laten bezorgen, inclusief montage, aan jouw de keuze! Of je nu banken en stoelen zoekt in geschuurd leder, glad leer of met een stoffen bekleding, Wiegers XL heeft ze allemaal. Hoekbanken en chaise longue modellen altijd op voorraad, en super snelle levering!

Uitbreiding:
Hendrik en Nathalie Wiegers begonnen 10 jaar geleden met het verwezenlijken van hun droom. Een eigen winkeltje met veelal partijgoederen ontstond. Hendrik en Nathalie bezorgden zelf in de avonduren de goederen aan hun klanten. Nu, ruim 10 jaar later wordt de winkel voor een derde keer extra uitgebreid naar een oppervlakte van 5000m2. Ook staat er een team van 10 man personeel klaar om alle klanten te kunnen helpen.

Garantie, CBW erkend:
Het succesverhaal is inmiddels ook het CBW niet ontgaan. Alleen bedrijven met de hoogste graad in hun garantie en service komen voor dit keurmerk in aanmerking. Dit ben je natuurlijk al gewend van Wiegers XL, alleen is dit nu een bekroning op het servicebeleid van Wiegers XL. Ook veel stichtingen maken gebruik van de diensten van Wiegers XL. Wiegers XL doet net dat stapje meer, zodat jij zorgeloos kunt genieten van de aangekochte producten.

Openingstijden

 

Maandag: 13:00 – 18:00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00