SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 1


In de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat het team van de Grote Tuinverbouwing langs bij Paul en Anita. Ze wonen al vijf jaar in hun huis in Bennekom, maar zijn nu écht toe aan een nieuwe inrichting. Paul gaat graag naar het water en beide willen meer kleur in het hun interieur. Daarom besluit styliste Djamilla vol in te zetten op een zee-thema en komt de kleur blauw veel naar voren in het nieuwe interieur.

UrbanSofa Lausanne Sofa


Stof: Gallardo Leder Brown | Opstelling: 1,5-zits + 1,5-zits + 1,5-zits

Bij het zee thema wat Djamilla gebruikt, passen natuurlijke materialen. Daarom kiest Djamilla voor een grote sofa in een prachtige, lederen bekleding. Het Gallardo Leder geeft niet alleen een geweldige uitstraling, het is ook enorm gemakkelijk in onderhoud!

Lausanne Sofa

UrbanSofa Paris Hocker


Stof: Nathan Navy | Formaat: Ø 50 cm

Bij de bank plaats Djamilla twee ronde hockers in een stoere, blauwe stof. Deze hebben, net als de Lausanne sofa, hoge, metalen pootjes waardoor ze goed combineren bij de bank.

Paris Hocker

UrbanSofa Caro Salontafel


Formaat: Ø 90 cm | Uitvoering: Zonder onderblad

Voor de salontafel heeft Djamilla gekozen voor de Caro salontafel. Deze ronde tafel heeft een blad gemaakt van prachtig, antiek hardhout. Gecombineerd met het zwarte staal van het onderstel zorgt dit voor een stoere uitstraling.

Caro Salontafel

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.