Selekt Wonen Ter Veen
Bloemdijk 1A
9531 JL , Borger, Drenthe
Routebeschrijving

Selekt Wonen Ter Veen

Selekt Wonen Ter Veen Borger is al meer dan 35 jaar hét adres in Borger en omgeving voor wooninspiratie en interieurbeleving.

Met onze brede collectie in diverse stijlen op het gebied van wonen, zitten en slapen kunnen wij al jouw woonwensen in vervulling laten gaan.

Bovendien zullen wij je laten zien dat begrippen als vakmanschap, service en kwaliteit bij Selekt Wonen Ter Veen hoog in het vaandel staan.

Kortom: het is tijd voor Ter Veen!

Selekt Wonen Ter Veen Borger is dealer van UrbanSofa waardoor wij je van veel informatie kunnen voorzien over het materiaal, onderhoud en de kwaliteit. UrbanSofa houdt rekening met duurzaamheid en bezuinigd niet op de kwaliteit van de meubels.

Bij ons in de showroom kan je de producten van UrbanSofa zien, voelen en proberen. Naast zitcomfort hebben wij nog meer meubels van UrbanSofa in onze collectie opgenomen zoals eettafels, vloerkleden en een speciale UrbanSofa Outdoor collectie.

Wanneer je onze showroom in Drenthe bezoekt, kan je kennis maken met de veelzijdige collectie van UrbanSofa. Creëer jouw eigen stijl in elke woonruimte van jouw huis. Onze stylisten staan voor je klaar om met je mee te denken en de juiste meubels te highlighten in jouw ruimte.

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 18:00
Woensdag: 09:30 – 18:00
Donderdag: 09:30 – 18:00
Vrijdag: 09:30 – 21:00
Zaterdag: 09:30 – 17:00
Zondag en feestdagen gesloten