DM Living
Peijerstraat 19A
6101 GA, Echt, Limburg
Routebeschrijving

DM Living voor ECHT betaalbaar wonen – Echt & Geleen

We nodigen je van harte uit om in onze sfeervolle woonwinkel in Echt een bezoek te nemen.
Laat je verrassen door een wonderbaarlijk geselecteerd assortiment van onder andere meubels, woonaccessoires, verlichting en vloerkleden.
Onze uitgebreide collectie wisselt regelmatig, dit zorgt ervoor dat het iedere keer weer een beleving zal zijn wanneer je bij ons langs komt.

Ben je op zoek naar een modern of robuuste interieur of is juist landelijk en romantisch meer jouw stijl? Huiver je naar een volledige make-over of enkel een andere sprankeling voor je huis? Laat je dan inspireren en adviseren door onze interieurstylisten, wij zorgen ervoor dat we samen met jouw een woonsfeer creëeren die perfect aansluit op jouw woonwensen.

De banken, fauteuils en eetkamerstoelen die je in onze showroom kunt vinden, zijn in meerdere soorten bekledingen c.q. uitvoeringen leverbaar en kunnen veelal gepersonaliseerd worden. Daarnaast hanteren we op alle meubels een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en proberen we de levertijd zo laag mogelijk te houden.

Levering en montage is veelal bij de prijs inbegrepen [ in onze regio ], je hoeft alleen maar aan te geven waar je de meubels het liefst zou willen hebben. Omdat we de klant centraal stellen, zijn onze levertijden vrijwel altijd na regulieren werktijden. Dit zorgt ervoor dat je vrijwel nooit vrij van bijvoorbeeld werk hoeft te regelen!

Kortom, ben je op zoek naar een sfeervol interieur dat volledig is afgestemd op jouw woonwensen ? Dan ben je bij DM Living aan het geschikte adres. Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Tevens is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een van onze interieurstylisten om jouw woonwensen zo nauwkeurig mogelijk uit te werken!

Openingstijden

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 12:00 – 17:00
Woensdag: 12:00 – 17:00
Donderdag: 12:00 – 17:00
Vrijdag: 12:00 – 17:00
Zaterdag: 12:00 – 17:00
Zondag gesloten