Hol Plant en Kado
Bredestraat 2
4194 TR, Meteren, Gelderland
Routebeschrijving

Hol Plant en Kado

Hol Plant en Kado is een familiebedrijf dat al bijna 25 jaar bestaat en samen met onze enthousiaste medewerkers staan wij van maandag tot en met zaterdag voor je klaar.

Wij bieden naast de meubels van UrbanSofa een verscheidenheid aan woonaccessoires, (kamer)planten, snijbloemen en potterie voor binnen en buiten aan. Voor ieder wat wils om je (woon)kamer compleet in te richten.

Onze collectie wisselt regelmatig, waardoor het elke keer weer een andere beleving is als onze winkel bezocht wordt. We zijn begonnen als een XXL verkooppunt van UrbanSofa, maar ondertussen zijn we  doorgegroeid naar een Premium store. Dit betekent dat wij het merendeel van de UrbanSofa collectie in onze winkel hebben staan.

Meubels bij je thuis laten bezorgen is voor ons geen enkel probleem. Wij hebben een eigen bezorgservice en zorgen dat alles netjes in elkaar gezet wordt en nemen de verpakkingsmaterialen uiteraard weer mee. Zo kan het genieten van het nieuwe meubel extra snel beginnen.

We geven je graag een persoonlijk advies in ons sfeervolle en gezellig ingerichte winkel, waar je gratis voor de deur kunt parkeren. Een afspraak maken met een van onze verkoopadviseurs? Dat is bij ons geen enkel probleem. Bel of mail even naar de winkel en wij nemen dan alle tijd voor jullie en zoeken samen naar een passend interieur.

Openingstijden

 

Maandag: 09:00 – 17:30
Dinsdag: 09:00 – 17:30
Woensdag: 09:00 – 17:30
Donderdag: 09:00 – 17:30
Vrijdag: 09:00 – 20:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten
Voor openingstijden feestdagen, bezoek de website