Meubelcity
Koningsweg 20
3762 EC, Soest, Utrecht
Routebeschrijving

Meubelcity Soest: dé winkel voor betaalbaar wonen

Meubelcity Soest maakt het de consument gemakkelijk om hun interieur compleet, stijlvol en betaalbaar in te richten met duurzame kwaliteitsproducten. In de lekker overzichtelijk webwinkel en showroom in Soest (ook elke zondag open) wordt een enorme keuze geboden in kwalitatief uitstekende bankstellen van onder meer het merk UrbanSofa. Vrijwel de gehele collectie van deze Europese koploper in hoogwaardige bankstellen is bij Meubelcity Soest te vinden tegen voordelige prijzen!

Bij Meubelcity Soest kan men terecht voor allerlei meubels van UrbanSofa: loungebanken, hoekbanken, Chesterfield banken, vintage banken en plofbanken. Al het hout van de geleverde bankstellen, ook die uit de UrbanSofa-collectie is volledig massief waardoor een jarenlang plezierig gebruik is gegarandeerd. Als geen ander biedt Meubelcity eveneens volop keus in betaalbare eetkamerstoelen, fauteuils, tafels, dressoirs, kasten, TV-meubels, bedden en accessoires.

In de webshop maar ook in de showroom in Soest worden veeleisende consumenten uit heel Nederland verrast met een uitgebreide collectie moderne, klassieke en romantische meubelenproducten die elk stuk voor stuk ongekend scherp zijn geprijsd. Alle producten, waaronder de prachtige bankstellen van UrbanSofa, worden compleet gemonteerd geleverd en kunnen daardoor direct thuis geplaatst worden. Als klant van Meubelcity Soest verlies je dan ook geen tijd aan het zelf moeizaam in elkaar zetten van je meubel. Het geven van een goed advies, zeker bij aankoop van meerdere interieurproducten tegelijk, is bij woonwinkel Meubelcity Soest heel vanzelfsprekend. De adviseurs van Meubelcity Soest hebben als doelstelling: elke klant moet met een volledig tevreden gevoel de winkel of webshop verlaten. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee krijgt de klant in de winkel/showroom een goed advies en praktische tips voor een mooie en verrassend betaalbare interieur-inrichting. Elke dag opnieuw is er een speciale dagaanbieding met superkorting.

Omdat alle meubelen van Meubelcity Soest direct vanuit de fabriek komen, zonder tussenkomst van tussenhandel, is de consument altijd gegarandeerd het voordeligst uit bij zijn/haar aankoop. Meubelcity onderscheidt zich niet alleen door een ruime collectie, een goed interieuradvies, maar ook door een uitstekende garantie en service. Meubelcity Soest is CBW-erkend. Dat biedt volop zekerheid en garantie: voor aankopen geldt een no-nonsense garantie tot 3 jaar. Bijzonder bij Meubelcity Soest is ook: er wordt geen aanbetaling gevraagd. Betalen kan bij levering! Kortom, Meubelcity Soest biedt volop zekerheid bij elke aankoop in hun webshop en in hun showroom in Soest. Aangekochte producten worden in heel Nederland aan huis bezorgd.

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 17:00
Woensdag: 10:00 – 17:00
Donderdag: 10:00 – 17:00
Vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: 12:00 – 15:00