Paulines Woonwinkel
Anthonie Fokkerstraat 25
3772 MP, Barneveld, Gelderland
Routebeschrijving

Pauline’s Woonwinkel, waar persoonlijke aandacht, belangrijk is!

Op zoek naar een woonwinkel met vooral industriële en landelijke meubelen? Breng dan eens een bezoek aan Pauline’s Woonwinkel te Barneveld. De winkel is lekker centraal gelegen in het midden van ons land. Een vertrouwd adres, al 26 jaar lang!

Gratis woonadvies
In onze sfeervolle woonwinkel serveren wij aan onze stamtafel een heerlijke vers gemalen kop koffie of een lekker glas thee en luisteren we naar jouw woonwensen. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw gewenste interieur. Uiteraard ben je bij ons ook van harte welkom voor een enkel meubelstuk of bijpassende verlichting en accessoires. Bij ons vind je ruim 1000 m2 wooninspiratie in een gemoedelijke sfeer, waarin je je gelijk thuis voelt.

Zitmeubelen
Regelmatig wisselt de collectie bij Pauline’s woonwinkel. Wij hebben een grote collectie zitmeubelen. Deze zijn verkrijgbaar in stof, leer of kunstleer. Ook is de zogenaamde 60/40 leersoort de laatste jaren steeds populairder geworden. Dit houdt in: 60% leer gecombineerd met 40% microvezel, waardoor het leer niet meer koud aanvoelt. Het koud aanvoelende leer was immers de oorzaak dat er soms niet voor leer werd gekozen. Met deze 60/40 combinatie is dit verleden tijd. Ook zien we steeds meer stoffen die de uitstraling hebben van doorleefd leer. Deze stof is lekker makkelijk in het onderhoud!

Eigen bezorgdienst
En als je dan uiteindelijk al dat moois bij Pauline’s Woonwinkel hebt gekocht, wil je natuurlijk dat het netjes bij je thuis wordt bezorgd. Ook dan ben je bij Paulines Woonwinkel aan het goede adres. Onze bezorgers brengen de meubelen bij je thuis. Zij zetten de meubelen op de plek waar je ze wil hebben, plakken er vilt onder en nemen alle verpakkingsmaterialen weer mee.

Onbehandelde houten tafels
Wat ook direct in het oog springt, als je onze woonwinkel binnenkomt, zijn de vele prachtige onbehandelde houten tafels. Natuurlijk kun je het onbehandelde hout ook beschermen met een onderhoudsproduct. Wij vertellen je graag alle mogelijkheden! De natuurlijke uitstraling van het hout waarborgt een warme sfeer in je interieur. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen onderhoudsproduct te gebruiken, zodat je tafel snel een doorleefde uitstraling krijgt! Wij verkopen tafels met houten of metalen poten in verschillende diktes. Je kunt kiezen uit zwart, wit en ook voor blank staal. De meeste tafels zijn in diverse lengtes te verkrijgen, zodat deze qua grootte in ieder interieur past. Je kunt kiezen uit diverse tafelbladen en veel verschillende modellen poten.

Website
Neem eens een kijkje op onze website. Zo krijg je een indruk van wat onze woonwinkel zoal te bieden heeft.
Hebe je vragen over een bepaald item, bel of mail ons dan gerust! Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Barneveld!

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 17:30
Woensdag: 10:00 – 17:30
Donderdag: 10:00 – 17:30
Vrijdag: 10:00 – 21:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: Gesloten