Skip to content
UrbanSofa Rochdale Sidetable TV Dressoir Website
Bijzettafel met rechthoek formaat

In ieder interieur is wel een bijzettafel in rechthoek vorm te vinden. De vele gezichten van een bijzettafel maken dit een onmisbaar meubel in je woonkamer. Naast dat ze functioneel zijn, geven de rechthoekige bijzettafels van UrbanSofa ook een mooie toevoeging aan je interieur. Het duurzame, massieve blad in combinatie met een metalen onderstel zorgen voor een stoere, exclusieve uitstraling. Daarnaast is een bijzettafel met rechthoek formaat een klassiek en tijdloos meubelstuk in je interieur.

Functionele rechthoekige bijzettafel

Een rechthoekige bijzettafel is van alle gemakken voorzien. Het kleine formaat van de bijzettafel zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Gebruik de bijzettafel met rechthoek formaat voor kopjes koffie of glazen wijn of, wanneer je lekker wilt loungen, als voetenbankje. Heb je veel gasten over de vloer? Met een bijzettafel heb je meteen een extra zitplaats. Wat voor de één een bijzettafel is, is voor de ander bijvoorbeeld een nachtkastje. Geef je creativiteit de ruimte en gebruik een rechthoekige bijzettafel eens voor een ander doeleinde.

Een rechthoekige bijzettafel is ook goed geschikt als decoratiemeubel. Decoreer hier je kandelaren en kaarsen op een plateau voor een sfeervolle avond op de bank of zet je plantenverzameling gezellig bij elkaar. Onze Live Edge bijzettafel is hierin een geweldig voorbeeld van. Het hardhouten blad heeft nog zijn natuurlijke vormgeving van de boom, wat zorgt voor een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is ieder exemplaar uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Kortom, de rechthoekige bijzettafels van UrbanSofa zijn multifunctioneel en passen bij iedere wens en woonstijl.

UrbanSofa Calmont Loungebank Vienna Antracite Live Edge Salontafel Shantra Wool Honeycomb Vloerkleed Sfeer Vierkant
UrbanSofa Live Edge Boomstamtafel Detail Blad Website

Duurzame rechthoekige bijzettafels

De UrbanSofa rechthoekige bijzettafels zijn gemaakt van duurzaam Acaciahout. De Acacia is een loofboom waarvan het hout een mooie structuur en doorleefde look heeft. Het hout dat wij selecteren beschikt over een FSC-keurmerk. De bossen en plantages van ons hout worden met zorg voor mens en milieu beheerd. Al onze rechthoekige bijzettafels zijn handgemaakt en beschikken over een massief blad.

Rechthoekige bijzettafels combineren

Het leuke aan een rechthoekige bijzettafel is dat je niet één exemplaar hoeft te kiezen, maar dat je juist kunt kiezen voor meerdere varianten. Het mixen en matchen van rechthoekige tafeltjes maakt jouw interieur interessant en uniek. De UrbanSofa bijzettafels zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Wat we op dit moment veel zien binnen de woontrends, is het combineren van een rechthoekige bijzettafel met een salontafel. De combinatie van twee dezelfde tafels in een verschillende hoogte zorgt voor een speelse uitstraling. Wanneer je toch eenheid wilt creëren in de woonkamer, kun je er ook voor kiezen de eet- en wandtafel in dezelfde stijl te nemen als je bijzettafel. Als je deze samen combineert, zorgt dit voor een rustiger beeld.

UrbanSofa Ailean Brooklyn Sofa Denver Antracite Rocco Salontafel Decokussens Vierkant
UrbanSofa San Remo Presto Loungebank Belize Taupe Burlington Salontafel X Poot Large Chroom 2 Vierkant

Een ruim aanbod in bijzettafels rechthoekig

Vind je het lastig om te kiezen uit het ruime aanbod aan bijzettafels in rechthoek vorm? Begrijpelijk, want er is online ook heel veel keuze. Jouw interieur stijl speelt daar ook een belangrijke rol in. Ben je op zoek naar een ronde bijzettafel, vierkante bijzettafel, rechthoekige bijzettafels of stoere, landelijke bijzettafels? UrbanSofa wil die keuzestress beperken. Dit is mogelijk omdat je onze tafelcollectie naar eigen wens zelf kunt samenstellen. Hierin heb je niet alleen de keuze in het grote van het tafelblad, maar ook in onze onderstellen. Van klassieke houten tafelpoten tot aan zwart stalen onderstellen. Neem bijvoorbeeld onze UrbanSofa Burlington bijzettafel, deze rechthoekige bijzettafel met metalen X-leg geeft deze tafel een exclusieve uitstraling.

Bijzettafel rechthoek kopen bij UrbanSofa

Wil je de UrbanSofa rechthoekige bijzettafels met eigen ogen bekijken? Bezoek dan een van de UrbanSofa verkooppunten. Op deze manier heb je meteen een goed beeld van de bijzettafel met rechthoek formaat die je op het oog hebt. Met verkooppunten door het hele land is er altijd een verkooppunt bij jou in de buurt. Daarnaast mag je altijd contact met ons opnemen voor deskundig interieuradvies. We staan je graag te woord om tot het gewenste resultaat te komen.