Skip to content
UrbanSofa Andalusie Gold Salontafel Met Onderblad Liggend
Lifestyle salontafel

Misschien heb je de term lifestyle weleens langs zien komen op een blog of in een woontijdschrift. Een lifestyle woonstijl is een kenmerkende woonstijl die past bij jouw wensen. Een lifestyle salontafel is dus een salontafel die volledig overeenkomt met jouw manier van leven. Een salontafel is heel persoonlijk en het is dus belangrijk dat er rekening wordt gehouden met al je wensen. Bij UrbanSofa vind je diverse lifestyle salontafels die je helemaal naar jouw eigen smaak kunt samenstellen. De tafels worden volledig met de hand gemaakt van hardhout en hebben een geslepen rand en licht gebogen zijkant. Door deze combinatie is een lifestyle salontafel in iedere ruimte te plaatsen. Van modern, stoer tot aan een landelijke inrichting. Dankzij de keuzemogelijkheden uit poten en kleuren sluiten onze lifestyle salontafels naadloos aan.

Personaliseer jouw lifestyle salontafel

Iedereen heeft zijn eigen smaak en daar willen we graag op inspelen. De meubels van UrbanSofa kun je daarom zelf samenstellen. Maak bijvoorbeeld een keuze uit een X of U onderstel in het zwart, wit of raw metal. Daarnaast kun je ervoor kiezen waar het onderstel wordt geplaatst onder het blad. Op deze manier bepaal je dus zelf de afstand tussen de poten. Neem bijvoorbeeld onze Robin Salontafel. Het hardhouten blad uit de Robin collectie heeft een schitterende, rijke uitstraling die past bij elke woonstijl. Niet alleen ziet deze lifestyle salontafel er oogverblindend uit, maar deze salontafel wordt ook helemaal met de hand gemaakt. Dit maakt de salontafel zo uniek, waardoor je een zeer exclusief meubel in huis hebt staan. Geef je eigen touch aan jouw lifestyle salontafel en zet er bijvoorbeeld een prachtige groep kandelaren of kaarsen op, om het in de avond gezellig en sfeervol te maken. Zo geef je jouw persoonlijke tintje aan jouw lifestyle salontafel.

UrbanSofa Robin Salontafel Spinpoot Zwart Liggend
UrbanSofa Calmont Loungebank Vienna Antracite Live Edge Salontafel Shantra Wool Honeycomb Vloerkleed Sfeer Liggend

Eigenschappen lifestyle salontafel

Doordat al onze lifestyle salontafels met de hand worden gemaakt, heb je dus altijd een uniek meubelstuk in huis. Bij de productie van onze tafels gebruiken we enkel zorgvuldig geselecteerd Acacia hardhout. Deze loofboom kenmerkt zich door de prachtige structuur en warme, doorleefde uitstraling. Het hout draagt met trots het FSC-keurmerk. De bossen en plantages die wij selecteren worden met respect voor mens en milieu beheerd. Acaciahout is een natuurproduct en daarom is iedere lifestyle salontafel uniek van kleur, tekening, noest en vlam.

Combineren van een lifestyle salontafel

Het leuke aan een lifestyle salontafel is dat je niet één exemplaar hoeft te kiezen, maar dat je juist kunt kiezen voor meerdere varianten. Het mixen en matchen van lifestyle salontafels maakt jouw interieur interessant en uniek. Wat je veel terug ziet in de woonbladen en woontrends is het combineren van een salontafels met een bijzettafel. De combinatie van verschillende tafels in een verschillende grootte zorgt voor een speelse uitstraling. Wanneer je toch eenheid wilt creëren in de woonkamer, kun je er ook voor kiezen de eettafel in dezelfde stijl te nemen als je salontafel. Als je deze samen combineert, zorgt dit voor een overzichtelijk beeld zonder dat het te veel of te rommelig oogt.

UrbanSofa Owen Salontafel Met Onderblad Liggend 1
UrbanSofa Lorraine Sofa Kensington Gold Owen Salontafel 2 Vierkant 1

Maak je zithoek compleet

Ben je naast een salontafel die past bij jouw lifestyle ook op zoek naar andere meubelstukken voor jouw nieuwe interieur? Ook dan kun je bij UrbanSofa terecht. Naast prachtige tafels maken wij ook heerlijke banken. Je kunt deze helemaal zelf naar wens samenstellen. Kies uit een van de vele modellen en bepaal vervolgens de stof. Je kunt kiezen uit maar liefst meer dan 200 meubelstoffen! Daarnaast zijn er verschillende opties en mogelijkheden. Eén ding is zeker: ontspannen op de bank zitten was nog nooit zo stijlvol als met een van de lifestyle salontafels uit onze mooie collectie!

Lifestyle salontafel kopen bij UrbanSofa

Wil je de UrbanSofa Lifestyle salontafels met eigen ogen bekijken? Bezoek dan een van de UrbanSofa verkooppunten. Op deze manier heb je meteen een goed beeld van de houten salontafel die je op het oog hebt. Met verkooppunten door het hele land is er altijd een verkooppunt bij jou in de buurt. Meer weten? Neem contact met ons op!