Ronde bijzettafel


In ieder interieur is wel een bijzettafeltje te vinden. De vele gezichten van een bijzettafel maken dit een onmisbaar meubel in je woonkamer. Naast dat ze functioneel zijn, geven de houten bijzettafels van UrbanSofa ook een mooie toevoeging aan je interieur. We zien veel de vierkante of rechthoekige bijzettafels in woningen, maar vergeet de ronde bijzettafel niet! Met zijn ronde vorm geeft deze bijzettafel een speelse uitstraling aan jouw interieur!

Functioneel

Een bijzettafel is van alle gemakken voorzien. Het kleine formaat van de bijzettafel zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Gebruik hem voor kopjes koffie of glazen wijn of, wanneer je lekker wilt loungen, als voetenbankje. Heb je veel gasten over de vloer? Met een bijzettafel heb je meteen een extra zitplaats. Een bijzettafel is ook goed geschikt als decoratiemeubel. Stal je vondsten uit die je verzameld hebt tijdens een verre reis of zet je plantenverzameling gezellig bij elkaar op het tafeltje.

Bijzettafels als salontafel

Een trend die we veel zien, is de bijzettafel gebruiken als salontafel. De traditionele salontafel wordt de deur uit gedaan en in plaats hiervan zien we een houten bijzettafel. Deze is van zichzelf kleiner en daardoor makkelijk te verplaatsen. Daarnaast kun je bijzettafeltjes heel goed met elkaar combineren. Wat we veel zien is twee verschillende formaten ronde bijzettafels die naast elkaar worden geplaatst. Dit zorgt voor een speelse uitstraling aan je woonkamer. Het gebruiken van bijzettafels als salontafel bespaart je dus ruimte, het ziet er gezellig uit en is flexibel te gebruiken. Perfect voor de moderne inrichting, ook al zien we de trend ook uitbreiden naar het klassieke interieur.

Duurzame, houten hoektafels

De UrbanSofa bijzettafels zijn gemaakt van duurzaam Acaciahout. De Acacia is een loofboom waarvan het hout een mooie structuur en doorleefde look heeft. Het hout dat wij selecteren beschikt over een FSC-keurmerk. De bossen en plantages van ons hout worden met zorg voor mens en milieu beheerd. Al onze houten bijzettafels zijn handgemaakt en beschikken over een massief blad. De UrbanSofa Owen bijzettafel en de UrbanSofa Caro bijzettafel zijn prachtige voorbeelden van ronde bijzettafels. Beide zijn deze in verschillende formaten en hoogtes te verkrijgen.

Bezoek één van de UrbanSofa verkooppunten

Wil je de UrbanSofa ronde bijzettafels met eigen ogen bekijken? Bezoek dan één van de UrbanSofa verkooppunten. Op deze manier heb je meteen een goed beeld van de houten hoektafel die je op het oog hebt. Met verkooppunten door het hele land is er altijd een verkooppunt bij jou in de buurt. Daarnaast mag je altijd contact met ons opnemen voor deskundig interieuradvies. We staan je graag te woord om tot het gewenste resultaat te komen.