Skip to content
UrbanSofa Owen Salontafel Met Onderblad Website
Ronde salontafel

Bij een salontafel denk je waarschijnlijk vaak aan vierkante- of rechthoekige salontafeltjes. Maar vergeet de ronde salontafel niet. Met zijn ronde vorm, breekt deze salontafel de ruimte welke uit vier hoeken bestaat. Een ronde salontafel voegt gezelligheid toe aan jouw interieur!

Voordelen van een ronde salontafel

Een ronde salontafel in je woonkamer biedt fijne voordelen. Wanneer jij of je gasten aan een kop koffie of glas fris zitten, kunnen deze gemakkelijk op een salontafel gezet worden. Daarnaast kun je je woonkamer sfeervoller maken met accessoires die je plaatst op je salontafel. Naast de accessoires, kun je met de vorm van je salontafel ook de uitstraling van je zithoek bepalen. Een ronde salontafel geeft een speelse uitstraling en is erg handig met spelende kinderen. Zij kunnen zich immers niet stoten aan vervelende, uitstekende hoeken. Maar naast de uitstraling en veiligheid kunnen salontafels ook op een andere manier functioneel zijn. Kies bijvoorbeeld voor een extra onderblad, zo creëer je meer opbergmogelijkheid in huis.

UrbanSofa Andalusie Gold Salontafel Met Onderblad Website
UrbanSofa Damian Casia Loungebank Sienna Dark Grey Owen Salontafel Liggend 1

De ronde salontafel combineren

Het leuke aan ronde salontafels is dat je niet één exemplaar hoeft te kiezen, maar dat je juist kunt kiezen voor meerdere varianten. Het mixen en matchen van ronde tafeltjes maakt jouw interieur interessant en uniek. Wat we op dit moment veel zien, is het combineren van een ronde salontafel met een ronde bijzettafel. De combinatie van twee tafels in een verschillende grootte zorgt voor een speelse uitstraling. De UrbanSofa Caro tafelserie en de UrbanSofa Owen tafelserie zijn hier heel geschikt voor. Wanneer je toch eenheid wilt creëren in de woonkamer kun je er ook voor kiezen de eet- en wandtafel in dezelfde stijl te nemen als je salontafel. Als je deze samen combineert, zorgt dit voor een rustiger beeld.

Een duurzame, ronde salontafel

De UrbanSofa tafels worden gemaakt van duurzaam, massief Acaciahout. Dit is een loofboom waarvan het hout een mooie structuur en doorleefde look heeft. Het hout dat wij selecteren, beschikt over een FSC-keurmerk. De bossen en plantages van ons hout worden met zorg voor mens en milieu beheerd. Al onze tafels zijn handgemaakt en beschikken over een prachtig blad.

UrbanSofa Live Edge Boomstamtafel Detail Blad Vierkant
UrbanSofa Robin Salontafel Spinpoot Zwart Liggend

Een ruim aanbod in ronde salontafels

Vind je het lastig om te kiezen uit het ruime aanbod aan salontafels? Begrijpelijk, want er is online ook heel veel keuze. Jouw interieur stijl speelt daar ook een belangrijke rol in. Ben je op zoek naar ronde salontafels, houten salontafels, witte salontafels, zwarte salontafels of stoere, industriële salontafels? UrbanSofa wil die keuze stress beperken. Dit is mogelijk omdat je onze tafelcollectie naar eigen wens zelf kunt samenstellen. Hierin heb je niet alleen de keuze in het grote van het tafelblad, maar ook in onze onderstellen. Van klassieke houten tafelpoten tot aan een zwart stalen onderstellen. Neem bijvoorbeeld onze UrbanSofa Robin salontafel, deze ronde salontafel met zwarte Spider leg geeft deze tafel een exclusieve uitstraling.

Maak je zithoek compleet

Ben je naast een ronde salontafel ook op zoek naar andere meubelstukken voor jouw nieuwe interieur? Ook dan kun je bij UrbanSofa terecht. Naast prachtige tafels maken wij ook heerlijke banken. Je kunt deze helemaal zelf naar wens samenstellen. Kies uit een van de vele modellen en bepaal vervolgens de stof. Je kunt kiezen uit maar liefst meer dan 200 meubelstoffen! Daarnaast zijn er verschillende opties en mogelijkheden. Eén ding is zeker, ontspannen op de bank zitten was nog nooit zo stijlvol als met een van de salontafels uit onze mooie collectie!

UrbanSofa San Remo Casia Sofa Sevilla Dark Brown Caro Salontafel Met Onderblad Liggend

Bezoek één van de UrbanSofa verkooppunten

Wil je de ronde salontafels en banken van UrbanSofa met eigen ogen zien? Bekijk de UrbanSofa verkooppunten op onze website en vind een winkel bij jou in de buurt. Op deze manier heb je meteen een goed beeld van de ronde salontafel die je op het oog hebt. Wie weet staat binnenkort een prachtige, ronde salontafel bij jou in huis! Meer weten? Neem gerust contact met ons op.